| Autor |
Wiadomość |
|
|
|
Mistrz
Pochwał: 2 Ostrzeżeń: 29 Posty: 1566
Nick: Idilyon
|
|
Witam.Czy macie ochotę na małą grę?
Cóż...najpierw trzeba ją zrobić!
Tylko że nie znam się na tym całym programowaniu i tak dalej bla bla bla Więc chciałbym spytać czy może ktoś z Was się na tym zna i byłby chętny do zrobienia takiej Gra ma wyglądać tak jak ta na Nonsensopedii tylko że ma być bardziej realistyczna i być osadzona w naszym świecie i czasach Ewentualnie można zrobić więcej scenariuszy
PS
Sorki że piszę bez znaków interpunkcyjnych ale mi się coś zwaliło _________________ Sandy jest taka słodka,że chętnie bym ją zjadł
Hahaha  |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wojownik
Ostrzeżeń: 11 Posty: 114
Nick: Anarvan Rexon
|
|
Eee, nie da się tego za bardzo zrozumieć. _________________ Nie wkurzaj mnie Anonymous, bo pożałujesz !
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Mistrz
|
|
...
Spytałem,czy ktoś nie ma ochoty na zrobienie gry tekstowej? _________________ Sandy jest taka słodka,że chętnie bym ją zjadł
Hahaha  |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Moderator
Pochwał: 7 Ostrzeżeń: 2 Posty: 440
Nick: Revan Mercer
ID: 156
|
|
|
|
|
 |
|
|
Mistrz
ID:
|
|
Tak,ale nie musi być robione według wiki.W ogóle to tylko moja propozycja,a taka gra będzie na pewno ciekawa. _________________ Sandy jest taka słodka,że chętnie bym ją zjadł
Hahaha  |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Chodzi o grę paragrafową? No gdyby była z ładnymi opisami i dobrą fabułą to fajnie by wyszła. _________________
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Mistrz
|
|
Coś w tym rodzaju.Nie chcę się zbytnio rozpisywać,jeśli nie ma chętnych. _________________ Sandy jest taka słodka,że chętnie bym ją zjadł
Hahaha  |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wojownik
Pochwał: 1 Posty: 76
Nick: Amiya.
|
|
Nie umiem, a bym pomogła. ; o _________________
nie chcę twoich rąk, ty siadaj obok! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Obywatel
Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 3 Posty: 64
Nick: Mehrendex Merendix
ID: 224
|
|
Kod bardzo prosty... Tylko gdzie byśmy to umieścili. Bo nowej strony nei ma sensu zakładać... A może i nawet, to najpierw robota z samym jej założeniem, chyba, że na jakimś portalu, to owszem. Wiem, że wśród nas są osoby, którzy napisaliby świetne opisy, np. Kameleon, a z grafiką nie byłoby problemu. Jeszcze tylko chęci, i ta strona... _________________
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Mistrz
|
|
| Cytat: |
| Kod bardzo prosty... |
Rozumiem,że znasz się na tym i jesteś chętny do pomocy?
To jest,uważam,że gdybyśmy połączyli swoje siły,mogłoby wyjść coś bardzo dobrego,gdyby każdy miał jakiś wkład.Ja osobiście poza bujną wyobraźnią niczym innym chyba nie dysponuję...W przypadku tworzenia takiej gry oczywiście
| Cytat: |
| a z grafiką nie byłoby problemu |
Hmmm,właściwie sam nie uważam,że grafika jest konieczna.Mniej roboty i "rozwija wyobraźnię"  _________________ Sandy jest taka słodka,że chętnie bym ją zjadł
Hahaha  |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Obywatel
|
|
Ja teraz prowadzę kodowanie takowej gry w mojej drużynie harcerskiej w realiach 2 wojny światowej^^ Oczywiście JS nie znam bardzo dobrze, i nie ma tam dużo walki, ale gra jest na logikę. A my i tak damy radę;] _________________
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Mistrz
|
|
|
|
|
 |
|
|
Obywatel
|
|
Wczoraj napisałem część strony między znacznikami <head> a </head>  " border="0" />
Dziś piszę całą fabułę, i dam wybór: Cichociemny, SS i chyba cywila, czy coś tego typu. Żeby nie było SS to Szare Szeregi (Harcerze);> Ale wiem, mniej więcej jak to będzie wyglądać. Potrzebuję tylko kod na miejsce na wpis, i potwierdzenie czy dobra odpowiedź. Bo mam parę pomysłów. Myślę o takim czymś, co było na moście. Ale to będzie hasło do obozu SS. _________________
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Wojownik
Ostrzeżeń: 11 Posty: 114
Nick: Anarvan Rexon
|
|
Fajne, jak skończysz daj linka to może zagram. _________________ Nie wkurzaj mnie Anonymous, bo pożałujesz !
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
Dodaj jeszcze scenariusz dla Kedywu, jakiś zamach albo cuś  zarąbiście by było. _________________
 |
|
|
|
|
|
 |
|